Какао-порошок, з якого традиційно виготовляють гарячий шоколад, - це власне макух, який залишається після віджимання масла безпосередньо з бобів какао і містить велику кількість поживних речовин. Головним його складовим, безумовно, є натуральний кофеїн, який має тонізуючий вплив на весь організм людини, покращує кровообіг та активізує роботу нервової системи. Какао містить велику кількість корисних жирів, необхідних для нормальної роботи печінки, проте саме через це є достатньо висококалорійним продуктом. Загальноприйнято вважати, що какао стимулює роботу мозку, здатне знімати напругу і навіть піднімати настрій, регулярне вживання напою запобігає розвитку склерозу. А завдяки вмісту поліфенолів напій допомагає нормалізувати кров’яний тиск. Велика кількість жирів та вуглеводів здатна значно підвищити глюк озні показники. Тому цей напій виготовлено із какао-порошку із зниженим вмістом жиру , крім того він збагачений екстрактом натурального пребіотика, що не тільки підсолоджує, а й нормалізує роботу підшлункової залози - медової трави стевії.