0

Каталог товарів

Каталог товарів
  • Вхід
  • Реєстрація

Для бізнеса Звичайний
Реєстрація або Авторизація
Мова

Зателефонуйте нам

0968887133

Безкоштовна доставка

По Вінниці від...................................1000 грн; Нова Пошта на відділення від.....500 грн; Нова Пошта на адресу від.............800 грн

Категорії

0

Кошик

В корзині на даний момент немає товарів

Сіль, цукор та цукрозамінники

Фільтр

Сіль, цукор та цукрозамінники

Фільтр

   Цукор – це загальна назва вуглеводів, які мають солодкий смак.. А простіше, це те, без чого свого дня не уявляє жодна маленька дитина, та чи  не кожен дорослий. Солодкі страви піднімють настрій , покращують емоційний стан, насичують організм необхідною глюкозою, дарують незабутній, улюблений з дитинства  смак. Історія цукру бере свій початок приблизно у 510 році до нашої ери , в Індії та Китаї , де солдати персидського імператора вперше зустріли рослину, яка дає мед без бджіл, і назвали її тростина. В тому ж місці, але тільки декілька століть потому , Марко Поло вперше побував на успішних цукрових фабриках і скуштував солодкий пісок.  У Европі цукор з буряка почали виробляти тільки у ХVІІІ столітті, і відтоді він перестав бути предметом розкоші і перейшов до низки необхідних продуктів на кухні кожної господині. Купити цукор в інтернет-магазині Greenferma завжди легко та приємно.  
Як швидко купити недорогі натуральні і смачні цукрозамінники.
    Надмірне вживання  цукру призводить до появи надмірної ваги, розвитку серцево-судинних захворювань, карієсу, проблемам шкіри і слизових, та в перспективі до можливого виникнення однієї з найтяжчих недуг сучасності – цукрового діабету. Тому у людей, які слідкують за своїм здоров’ям і віддають перевагу здоровому способу життя, все частіше виникає  питання: чим замінити цукор без втрати смаку та приємних  відчуттів і до того ще з користю для організма. На щастя, зараз є можливість вибрати і придбати цукрозамінник на будь-який смак та гаманець.
    Сьогодні існує доволі великий асортимент натуральних та штучних замінників цукру, які відрізняються за своїми  характеристиками: енергетичною цінністю, калорійністю, ступенем солодкості, запахом, присмаком і т.ін. У нашому магазині Ви можете придбати натуральні цукрозамінники:
- екстракт стевії;
- ерітритол;
- порошок «Бактосила»;
- порошок «Солосвіт»;
- сироп топінамбура;
- сироп агави;
- сироп фініка;
- кленовий сироп.
Пропонуємо стисло зупинитись на кожному з них.
1.    Стевія (медова трава) була відома індіанцям Парагваю тисячі років тому, до мандрівки Колумба, з нею вони пили свій улюблений, такий популярний зараз чай мате. На сьогодні її екстракт вважають  найкращим і універсальним природнім аналогом цукру: вона безкалорійна, у 200-400 разів солодша за звичайний цукор, майже не має післясмаку і не тільки дозволена (її глікемічний індекс дорівнює нулю), але й корисна при діабеті, тому що впливає  і  регулює рівень цукру в крові. Купити замінник цукру можна у порошку і у таблетках.
2.    Порошок «Бактосила» також є натуральным підсолоджувачем на основі стевії з додаванням природного  цукророзчинного пребіотика лактитол, який широко використовується для лікування шлунково-кишкових захворювань, пов’язаних з всмоктуванням цукрів.
На полицях нашого магазину широко представлена продукція українських виробників – цукерки, печиво, шоколад, виготовлена з використанням стевії спеціально для тих, хто обмежує чи виключає натуральний цукор у своєму харчуванні. Ви можете придбати цукрозамінник чи купити вже готовий продукт та насолоджуватись  смаком корисних і безпечних солодощів.
3.      Ерітритол, чи динний цукор – природний , низькокалорійний цукор, з ніжним смаком та  м’ятним прохолодним післясмаком. Зараз  все частіше його виробляють не з дині, як це було спочатку, а з кукурудзи чи тапіоки, але від цього він не втрачає своїх смакових якостей і добігає 75% солодкості природного цукру.
4.    Підсолоджувач «Солосвіт» - солодке поєднання ерітритола і стевії, дуже вигідне для покупця, тому що виробляється у порошку, дуже простий у використанні, не має смаку та запаху, буває різноманітної концентрації – у 5 разів солодший за цукор, у 10 разів солодший за цукор. Дійсно, солодко і дуже заощадливо.
5.    Топінамбур , або земляна груша , дуже схожий на наш звичайний соняшник. Був завезений до Европи з Північної Америки для культивування корисного і поживного корнеплоду, який містить велику кількість рослинного білка і крохмалю та практично не містить жирів. У процесі з’ясувалось, що рослина дуже корисна при діабеті: вона не тільки замінює цукор, але  і має цукрознижуючі властивості, укріплює стінки судин, які потерпають при  діабеті, завдяки вмісту інуліну, насичує організм енергією, попереджаючи перенасичення  глюкозою. До недавнього часу цей  замінник цукру купити в Україні було проблематично, але тепер це можливо зробити у нашому магазині..
6.    Сироп агавы – модний і достатньо дорогий підсолоджувач, виготовляється  з рослини – далекого родича алое, з якого виготовляють і популярні мексиканські напої пульке і текілу. Сироп буває темним і світлим (темні сорти меньше фільтрують або збагачують інуліном), згущують його до стану сиропу завдяки додаванню додаткових натуральних ензимів. Сироп дійсно дуже солодкий, тому що.майже повністю складається з фруктози, солодший за сахар майже у півтора  рази. Він має меньше калорій, ніж цукор,  низький глікемічний індекс, тому популярніший серед хворих на діабет і тих, хто дотримується дієт на основі ГІ, наприклад , дієти Монтин’яка.
7.    Сироп фініка – дуже калорійний, смачний і дуже солодкий цукрозамінник, який містить велику кількість корисних речовин. Через високий  глікемічний індекс сироп не рекомендують використовувати як аналог цукру  людям, хворим на  діабет. Купити замінник цукру завжди можна у нашому магазині.
8.    Кленовий сироп – натуральний цукрозамінник, що походить з  Канади, де він є національним символом і де йому присвячують щорічні фестивалі у  провінції Квебек. Сироп низькокалорійний, з невисоким показником ГІ , надає продуктам характерного аромату та бурштиново-коричневого відтінку. Його використовують у готовому вигляді, додають до выпічки , з нього готують найсмачніші льодяники та  улюблені ласощі канадійців – морквяні цукати.

Як обрати і купити корисний натуральний цукор.
Все більшої популярності серед людей, які дотримують ЗСЖ, набуває неочищений буряковий цукор. Він менш калорійний порівняно зі звичайним, для його переробки не використовують хімічних контрагентів як під час рафінування (наприклад, відбілювачі), він зберігає велику кількість корисних речовин , які містяться у буряку (кальцій, натрій, марганець, цинк). Та не менш привабливим  здається його дорожчий, солодкий темно-коричневий аналог – тростинний цукор, батьківщиною якого вважають Індію. Пізніше його завезли до Европи іспанські конкістадори, та через  високу ціну його могли куштувати тілько заможні люди. Зараз тростинний цукор постачають переважно з Південної Америки та країн Карибського басейну, в більшості це демократичний сорт demerara  -  золотисто-коричневого відтінку ,  з карамельним смаком та ледь помітним , тонким ароматом. Купити натуральний цукор , буряковий чи тростинний, пресований, кубиками, рафінад, Ви завжди зможете у нашому магазині.   

У нас можна придбати ексклюзивну сіль гімалайську харчову
    Все частіше адепти здорового харчування, відмовившись від вживання  звичайної кухонної солі,  звертаються до її нестандартних аналогів, і це не тільки морська сіль.
     Гімалайську сіль видобувають в горах Пакистану, в екологічно чистих районах, у старовинний спосіб, вручну, без використання техніки та  вибухових речовин. Потім її природним  шляхом висушують на сонці, завдяки чому сіль зберігає всі 84 мікроелементи у повному обсязі, у тому числі і залізо, через вміст якого вона має ніжно-рожевий колір. Ця сілі містить набагато меньше хлориду натрію, «білої смерті», але і вкрай мало йоду, нестачу якого доведеться компенсувати , наприклад, з морських водоростей. Купити сіль в інтернет-магазині можна у декількох варіантах – крупного, середнього та дрібного помолу.
      Гімалайська сіль може бути і чорного кольору – вона утворилась в індійських Гімалаях, в період їх формування приблизно 250 млн. років тому, коли поклади солі змішались з магмою та набули свого унікального мінерального складу та кольору. Чорна сіль, як і рожева,  добре засвоюєтьсія організмом, не затримує воду та не спричиняє набряків, не відкладається у суглобах, покращує перетравлення їжі, посилює перистальтику кишківника. В Індії чорну гімалайську сіль вважають аюрведичним препаратом та використовують у практиках йоги для лікування нападів мігрені, ангин, отруєнь. У нашому магазині завжди можна придбати сіль харчову, морську, гімалайську, рожеву і чорну, за прийнятними цінам та з користю для здоров’я.