0

Каталог товарів

Каталог товарів
  • Вхід
  • Реєстрація

Для бізнеса Звичайний
Реєстрація або Авторизація
Мова

Зателефонуйте нам

0968887133

Безкоштовна доставка

По Вінниці від....................................300 грн; Нова Пошта на відділення від.....500 грн; Нова Пошта на адресу від.............800 грн

Категорії

0

Кошик

В корзині на даний момент немає товарів

Соєве м'ясо

Фільтр

Соєве м'ясо

Фільтр

У чому причина популярності сої

Однорічна трав'яниста рослина сімейства бобових, соя справедливо вважається сьогодні дивовижною і універсальною сільськогосподарською культурою. Завдяки високій поживній цінності і унікальному складу, соєві боби дуже активно просуваються на ринку продуктів харчування. За своїм складом соя - найбагатше природне джерело рослинного білка, що містить всі найнеобхідніші для людського організму амінокислоти в їх оптимальному співвідношенні: вона містить 40% білка, 20% жирів і вісім незамінних амінокислот. Тому соєве м'ясо купити і приготувати поживний і корисний гуляш або бефстроганов корисно і для вегетаріанців, і для спортсменів, і для тих, чия діяльність пов'язана з фізичними навантаженнями.

Вперше сою почали обробляти близько 5 тисячоліть тому в країнах Південно-Східної Азії, де за її поживні властивості, сою називали «жовтою коштовністю». До Європи соя прийшла відносно недавно, в к. XVIII століття, і на сьогоднішній день здобула велику популярність переважно у тих, хто не вживає в їжу продуктів тваринного походження. Це обумовлено високим вмістом в ній добре засвоюваного білка, необхідного організму перш за все для росту і розвитку клітин тканин і м'язів і функціонування серцево-судинної системи. Лецитин, що міститься в сої, необхідний для підтримки нервової системи і клітин головного мозку, рослинні фітоестрогени - прекрасні антиоксиданти, які очищають організм і уповільнюють процеси старіння. Для підтримки життєвого тонусу організму, сьогодні соєве м'ясо купити можна не тільки у спеціалізованому магазині, але і у звичайному супермаркеті.

Особливості продуктів з сої

Із сої готують не тільки м'ясо, але і масу інших продуктів, які широко використовуються в різних кухнях світу:

  • соєвий сир - тофу;
  • соеве молоко;
  • соєва олія;
  • соєве борошно;
  • соєві паштети;
  • соєві сосиски і ковбаси;
  • соєві соуси.

Соя не містить лактози, глютену і холестерину, тому і стала незамінним продуктом в спеціальному і дієтичному меню. Лецитин стимулює спалювання жирів у печінці й перешкоджає її ожирінню, також він активно допомагає і в нормалізації загальної ваги, що робить цей продукт цікавим для тих, хто худне і контролює свою вагу. Завдяки високому вмісту кальцію і естрогеноподібних ізофлавонів, соєве м'ясо купити і вживати в їжу варто для профілактики остеопорозу і хворобливих симптомів перебігу клімаксу.