0

Каталог товарів

Каталог товарів
  • Вхід
  • Реєстрація

Для бізнеса Звичайний
Реєстрація або Авторизація
Мова

Зателефонуйте нам

0968887133

Безкоштовна доставка

По Вінниці від....................................300 грн; Нова Пошта на відділення від.....500 грн; Нова Пошта на адресу від.............800 грн

Категорії

0

Кошик

В корзині на даний момент немає товарів

Вегетаріанські ковбаси

Фільтр

Вегетаріанські ковбаси

Фільтр

Що таке соєва вегетаріанська ковбаса.

Соя – однорічна трав'яниста рослина сімейства бобових, яка прийшла до нас з Піднебесної понад 5000 років тому. Сьогодні сою вирощують по всьому світу, це одна з найважливіших білково-олійних культур землеробства.

За своїм складом соя – найбагатше природне джерело рослинного білка, що містить всі необхідні саме для людського організму амінокислоти в їх оптимальному співвідношенні.

Соєвий білок покращує роботу серцево-судинної системи , ліцетин, що міститься в сої, необхідний для функціонування нервової системи і клітин головного мозку, рослинні фітоестрогени відмінно справляються з функцією антиоксидантів, очищають організм і уповільнюють процеси старіння. Соя не містить лактози, глютену і холестерину, тому і стала незамінним продуктом у спеціальному і дієтичному меню.

 

Яка буває соєва натуральна ковбаса і як її купити

Вегетаріанські ковбаси – це білкововмісні вегетаріанські продукти, за зовнішнім виглядом і смаковими якостями нагадують традиційні ковбасні вироби з тваринної сировини. Вегетаріанські ковбаси в основному виготовляються з концентрату рослинних білків (соєвого, пшеничного, горохового). В якості домішок для різноманітності смаку використовуються натуральні рослинні олії , екстракти морських водоростей, гриби, прянощі, оливки. Але все це продукти виключно рослинного походження: веганська ковбаса, купити яку можна в нашому магазині, не містить тваринних компонентів.

Особливо проблематично відмовитися від традиційної ковбаски початківцям - вегетаріанцям, які звикли до смачних сендвічів і бутербродів. Однак, веган ковбаса нічим не поступається звичайній: її можна використовувати як самостійну страву, додавати до салатів, запікати у піці, смажити на грилі. Мабуть, певною мірою вона навіть корисніша за м'ясну ковбасу. Адже соя багата на вітаміни групи В, кальцій, фосфор, залізо, незамінні жирні кислоти Омега-3 і Омега-6. Крім того, до вегетаріанських ковбас не додають небезпечної канцерогенної речовини – нітриту натрію, який у великій кількості міститься в м'ясних ковбасах для фіксації кольору, в них немає консервантів, тому що така продукція має короткий термін зберігання, мало в них і солі, а якщо вона і додається, то переважно корисна морська. Соєва ковбаса стає звичайною стравою не тільки в меню вегетаріанців. Її ніжний смак і корисні якості імпонують шанувальникам здорового способу життя, спортсменам, дітям, її можна вживати людям, що страждають на діабет, вона стане поживною їжею  для тих, хто дотримує  посту. Кожен може вибрати вподобаний вариант з різним набором спецій.

 

З чого виготовляється вегетаріанська рослинна ковбаса і як її купити 

Найчастіше вегетаріанські ковбаси виробляють з суміші рослинних білків:

  • соєвого і пшеничного;
  • соєвого і горохового;
  • соєвого і нутового;
  • соєвого і чечевичного.

Це дозволяє урізноманітнити і збагатити смак, така продукція відрізняється зовні, має різний вітамінний склад, різний набір поживних речовин. Таким чином, будь-хто зможе вибрати і купити вегетаріанську ковбасу на свій смак. Так, наприклад, ковбаса «Бутербродна» нагадує традиційну варену ковбасу, без особливих смакових домішок, з ніжною консистенцією і легким ароматом. Її можна використовувати для бутербродів і канапе, додавати до салатів. Тоді як рецептура ковбаси «Ювілейної» , наприклад, передбачає використання соєвого і пшеничного білка, паприки і пряних спецій. Таку ковбаску можна використовувати для приготування нарізки або піци. Купити веганську ковбасу для різних страв завжди можна в нашому магазині.

Чим корисні вегетаріанські пшеничні ковбаси

Сьогодні все більшої популярності набуває продукт харчування, виготовлений з пшеничного білка – сейтан. Цей дуже поживний продукт прийшов до нас зі Східної Азії і одразу припав до смаку бажаючим скинути зайву вагу : при високому вмісті білка, сейтан практично не містить жиру, зате в його складі є велика кількість натрію, магнію, кальцію і цинку, завдяки чому сейтан допомагає відновити електролітний баланс в організмі. Ковбаса для вегетаріанців, виготовлена з пшеничного білка, чудово замінює м'ясо, тому що сейтан не має свого яскраво вираженого смаку , він добре поєднується з ароматними приправами, наприклад , каррі або коріандром. Цікавим варіантом продукту з сейтана пшеничного є «Молочна» ковбаса , з додаванням сухого соєвого молока, адигейського сиру і сиру моцарелла, екстракту водоростей і приправ. Така ковбаска сподобається будь-якому гурману, і вегетаріанцеві, і мясоїду! На полицях нашого магазину можна знайти ковбаси з рослинного білка з найнесподіванішими смаками.

 

Як виготовляється корисна ковбаса із сої та інших бобових для веганів.

Вегетаріанську ковбасу можна приготувати і в домашніх умовах, це не складно і зовсім не дорого. З цією метою можна використовувати соєве м'ясо, ковбаса вийде ніжним і дуже текстурним. А можна взяти за основу соєве або горохове пюре. Також нам знадобляться:

  1. Рослинна олія;
  2. Часник;
  3. Чорний і духмяний перець (мелений);
  4. Сіль;
  5. Сік буряка (для кольору).

 

Відварити бобове пюре, блендувати, додати спеції, сік буряка, сіль, все ще раз перемішати, вилити в довгасту форму (наприклад, пластикову пляшку) і помістити на ніч до холодильника. Вранці готова свіжа і смачна веганська ковбаса, купити яку набагато швидше і простіше в нашому магазині.

  Вегетаріанські ковбаси в своєму складі містять низькокалорійні продукти, дуже популярні серед шанувальників ЗСЖ і тих, хто контролює свою вагу.  Страви з них, в поєднанні зі свіжими овочами і рослинними оліями, пропонують в популярних фастфуд-мережах і кращих ресторанах світу.  Пропонуємо Вам рецепт дуже модного і корисного салату з дайкона, який обожнюють японці, найзапекліші адепти здорового харчування:

  •  дайкон;
  •  морква;
  •  соєва ковбаса;
  •  рослинна олія холодного віджиму;
  •  зелена цибуля;
  •  лимонний сік.

 

 Всі нарізати соломкою, перемішати, скропити лимонним соком і рослинною олією.  Корисний салат готовий, і в основі його - соєва ковбаса, купити її і порадувати себе і своїх близьких вишуканою стравою східної кухні Ви завжди зможете у нас.