100% натуральні пасти - урбечі, які отримують за традиційною технологією шляхом перетирання між кам'яними жорнами сирого насіння або горіхів до стану виділення масляної основи. Цей національний дагестанський продукт внесений до переліку суперфудів. Горіхи і насіння обробляються при температурі не більше 37 °, таким чином зберігають всі свої корисні властивості. Такий продукт корисний не тільки веганам, сироїдам, але і всім, кому не байдуже власне здоров'я і довголіття. Паста з насіння кунжуту містить рекордну кількість кальцію. Її рекомендують вживати при захворюваннях порожнини рота, кашлі, запорах, геморої. Вона зміцнює волосся і нігті, зменшує концентрацію шлункового соку, знижуючи кислотність. При серйозних навантаженнях і після хвороб кунжутова паста допомагає швидше відновити сили. Крім того, її рекомендують тим, кому потрібно збільшити м'язову масу. Пасту можна додавати до каш, салатів, соусів, солодких страв.