100% натуральні пасти - урбечі, які отримують за традиційною технологією шляхом перетирання між кам'яними жорнами сирого насіння або горіхів до стану виділення масляної основи. Цей національний дагестанський продукт внесений до переліку суперфудів. Горіхи і насіння обробляються при температурі не більше 37 °, таким чином зберігають всі свої корисні властивості. Такий продукт корисний не тільки веганам, сироїдам, але і всім, кому не байдуже власне здоров'я і довголіття. Урбеч з горіхів мигдалю можна вживати як самостійну страву або ж використовувати як добавку до різних страв, наприклад, каш. При регулярному вживанні урбеч здатний поліпшити пам'ять, підвищити працездатність, поліпшити якість сну, побороти стреси і депресію, поліпшити склад крові, вивести холестерин, поліпшити обмін речовин, поліпшити зір. Мигдалевий урбеч позитивно впливає на стан шкіри і волосся завдяки високому вмісту корисних кислот, мінералів і вітаміну Е зокрема.