Сироп блакитної агави - смачна і абсолютно натуральна заміна рафінованому цукру (солодший за цукор на 25%). На смак сироп агави нагадує карамель з легкими нотками патоки, характеризується нейтральним ароматом і менш в'язкою консистенцією. Сироп багатий на вітаміни, мінерали, ефірні олії, фруктани (лікують остеопороз, зміцнюють кістковий апарат), сапоніни (інгібують ріст ракових пухлин, мають протизапальний ефект і підвищують тонус імунної системи). Завдяки вмісту не менше 5% інуліну, сприяє виробленню захисних пробіотиків у шлунково-кишковому тракті. Має низький глікемічний індекс (18-32), підходить для діабетиків, повільно засвоюється і не викликає різких стрибків цукру в крові. На відміну від інших підсолоджувачів, сироп агави не змінює смаку страв, а, навпаки, підсилює їх, він стане прекрасною заміною цукру і меду. Сироп термостійкий, відмінно піддається бродінню, тому підійде для випічки, соусів, десертів.