Макарони з твердих сортів пшениці містять більшу кількість складних вуглеводів, ніж з м'яких сортів, вони повільніше перетравлюються, що дає організму довше відчуття ситості, мають нижчий глікемічний індекс. Правильно приготована паста з твердих сортів пшениці працює в організмі людини , як висівки: стимулює роботу кишківника, позбавляє від закрепів і дисбактеріозу, нормалізує обмінні процеси, виводить токсини та шкідливі речовини. Макарони Penne виготовлені у формі різнокольорових трубочок Природні барвники - чорна морква, перець чилі та куркума не тільки розфарбовують макарони в різноманітні кольори, а й наділяють їх корисними властивостями. Скорцонера , або чорна морква, дуже духмяна, соковита прянощ, за запахом нагадує ваніль, а на смак - солодку редьку чи спаржу. Чорна морква є багатим природним джерелом інуліну - пребіотика, який покращує роботу кишківника, стабілізує стан мікрофлори , покращує зір. Куркума разом із золотавим кольором додає макаронам властивості природного антибіотика, знижує рівень цукру та холестерину в крові. Перець чилі навіть у невеликих кількостях покращує апетит, нормалізує рівень цукру в крові, знижує тиск.