Горіхові пасти не тільки дуже смачна, а й дуже корисна і калорійна страва. У ній міститься багато ненасичених жирів, магнію та вітаміну Е, які позитивно впливають на роботу серця та нервової системи. Це багате джерело клітковини та рослинного білка, завдяки яким паста швидко і надовго насичує організм. Кеш'ю містить ненасичені жирні кислоти - Омега 3, Омега 6 і Омега 9, які взаємодіють між собою і чудово підтримують роботу нервової системи. Фундук знижує ризик збільшення передміхурової залози і підтримує імунну систему, має протизапальні властивості, не дозволяє розмножуватися в гнильним бактеріям і очищає організм. Основною цінністю чаю матча є антиоксиданти. Ці речовини корсині для запобігання окислювальним процесам в організмі. Чай чудово тонізує і справляється з цим набагато краще, ніж енергетичні напої, дозволяє наповнитися силами з самого ранку і підбадьоритися, а також вивести токсини з організму.